Ανανεώστε την εικόνα σας με σύγχρονες υπηρεσίες κομμωτικής, ομορφιάς και περιποίησης. Eρμηνεύουμε τις τελευταίες τάσεις για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, προσαρμόζοντάς τες στο δικό σας στυλ.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ένα νέο χτένισμα έχει την ικανότητα, εκτός από την ανάδειξη της ομορφιάς και των χαρακτηριστικών σας, να βελτιώσει τόσο τη διάθεση όσο και την αυτοπεποίθησή σας. Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες της Excellence είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε κάθε προσδοκία, προσφέροντάς σας υπέροχα και μοναδικά χτενίσματα που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας. Αν δεν έχετε αποφασίσει το χτένισμα που επιθυμείτε, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Τα χαρακτηριστικά των γυναικείων προσώπων αντανακλούν το στυλ και απογειώνουν την εμφάνισή τους. Η Excellence προσφέρει και υπόσχεται σχολαστική περιποίηση για την ικανοποίηση των πελατών της. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, μας καθιστά ικανούς να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε.

ΒΑΦΗ

H επιλογή της σωστής βαφής μαλλιών αποτελεί μία περίπλοκη διαδικασία, καθώς παράγοντες όπως η βάση των μαλλιών σας και ο τόνος του δέρματός σας, μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Το εκπαιδευμένο προσωπικό του κομμωτηρίου Excellence γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που κρύβονται πίσω από αυτήν τη διαδικασία και εγγυάται, τόσο την κατανόηση της επιθυμίας σας, όσο και την υλοποίησή της. Ο στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος και η ικανοποίησή σας. Είτε στοχεύετε σε μία ριζική αλλαγή, είτε σε κάτι πιο ήπιο, είμαστε στη διάθεσή σας για να αναδείξουμε την προσωπικότητα και το στυλ σας.

ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ

Oι ανταύγειες είναι η πιο διαδεδομένη τεχνική ξανοίγματος του χρώματος των μαλλιών. Οι δυνατοί χρωματικοί συνδυασμοί ποικίλλουν ανάλογα με την επιθυμία του εκάστοτε πελάτη, ενώ ο κύριος στόχος είναι η δημιουργία διχρωμίας στα μαλλιά. Η Excellence εγγυάται ένα ομοιόμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Οι ανταύγειες θα αναδείξουν το πρόσωπό σας και θα προσθέσουν μία μοναδική νότα στην εμφάνισή σας.

OMBRE

Η τεχνική όμπρε είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσάς που αναζητάτε μία εντυπωσιακή αλλαγή που θα κεντρίσει τα βλέμματα. Συνδυάζει δύο διαφορετικά χρώματα και εφαρμόζεται στο τελικό τμήμα των μαλλιών. Χωρίς να τα ταλαιπωρεί και χωρίς να χρειάζεται συχνή ανανέωση, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο και εκθαμβωτικό look, το οποίο θα απογειώσει το στυλ και την αυτοπεποίθησή σας. Το έμπειρο προσωπικό της Excellence κατέχει όλη την απαραίτητη τεχνική γνώση για να υλοποιήσει με ακρίβεια το hairstyle που επιθυμείτε, ανεξάρτητα από την απόχρωση και το χρώμα των μαλλιών σας.

ΚΟΤΣΙΔΕΣ

Οι κοτσίδες είναι ένα από τα διαχρονικότερα είδη χτενίσματος και αποτελούν μία γρήγορη, εύκολη και βολική λύση για μία άμεση αλλαγή χωρίς ρίσκο. Το σχήμα του προσώπου παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της ιδανικής κοτσίδας. Οι επαγγελματίες μας υπόσχονται να ανταποκριθούν με προθυμία και λεπτομέρεια σε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας. Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργούμε οποιοδήποτε look μας υποδείξετε, αν έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο.

HIGHLIGHTS

Τα Highlights είναι μία τεχνική χρωματικής παρέμβασης, η οποία χαρίζει μία φυσική αντίθεση στα μαλλιά. Το ρίσκο είναι μηδαμινό, καθώς δεν πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή. Προτείνουμε μοναδικές ανταύγειες φυσικών τόνων και έντονη αντίθεση μεταξύ των σκούρων και ανοιχτών χρωμάτων. Σας υποσχόμαστε ένα μοναδικό και νέο look γεμάτο ζωντάνια. Η παραπάνω τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών.

ΤΡΕΣΑ

Η τρέσα είναι ένα επιπρόσθετο κομμάτι μαλλιών αποτελούμενη είτε από φυσική είτε από συνθετική τρίχα. Ο στόχος είναι η αύξηση τόσο του μήκους όσο και της πυκνότητας των μαλλιών, ενώ η εφαρμογή και η αφαίρεση της είναι γρήγορη. Οι έμπειροι επαγγελματίες της Excellence θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό μήκος και πλάτος ανάλογα με τις αναλογίες και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε μακριά μαλλιά με όγκο το συντομότερο δυνατό, τότε η τρέσα είναι η λύση στο πρόβλημά σας.

TAPE EXTENSIONS

Tα tape extensions είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε πλούσια και μακριά μαλλιά. Οι επεκτάσεις μαλλιών ξεχωρίζουν για τη σταθερότητα και τη διάρκειά τους, ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, καθώς συνδυάζονται με τα δικά σας μαλλιά. Η εφαρμογή τους, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες και απλές τρέσες, προϋποθέτει εμπειρία και τεχνική. Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες του κομμωτηρίου μας έχουν όλη την απαραίτητη δεξιοτεχνία για την άρτια τοποθέτησή τους.

ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ

Το μπαλαγιάζ αποτελεί μία τεχνική βαφής μαλλιών, που τονίζει και μαλακώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, κάνοντας τα μαλλιά σας να μοιάζουν πιο φυσικά. Οι ανταύγειες του ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, καθώς δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη κάποιας απόχρωσης ή κάποιου συγκεκριμένου χρώματος μαλλιών. Το καταρτισμένο προσωπικό της Excellence διαθέτει όλες τις απαραίτητες ειδικές και τεχνικές γνώσεις που απαιτεί η συγκεκριμένη μέθοδος για την εφαρμογή της. Το μπαλαγιάζ προσφέρει μία μοναδική χρωματική ένταση που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

O γάμος είναι ένα ξεχωριστό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας και αντιλαμβανόμαστε τη σημαντικότητά του. Η Excellence είναι εδώ για να σας προσφέρει μοναδικά νυφικά χτενίσματα που προϋποθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνική. Οι επαγγελματίες του κομμωτηρίου μας θα φροντίσουν να περιποιηθούν λεπτομερώς το χτένισμά σας, έτσι ώστε να ξεχωρίσετε και να απογειώσετε το bridal look σας. Υποσχόμαστε να λάβουμε υπόψιν όλους τους παράγοντες, όπως τον τύπο του προσώπου, το χρώμα μαλλιών, το νυφικό και την εποχή, για να σας προσφέρουμε το ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Το ανδρικό κούρεμα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εμφάνισης ενός άνδρα. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας και λαμβάνοντας υπόψιν τα χαρακτηριστικά σας, το έμπειρο προσωπικό του κομμωτηρίου Excellence φροντίζει να σας προσφέρει το look που επιθυμείτε και σας ταιριάζει. Τα ανδρικά κουρέματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό και η εμπειρία μας είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε είδους επιθυμία. Το στυλ είναι αυτό που μένει αναλλοίωτο και ο στόχος μας είναι να το αναδείξουμε.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Οι υπηρεσίες του κομμωτηρίου μας είναι διαθέσιμες και καλύπτουν και τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να περιποιηθεί την κόμμωση κάθε παιδιού ανεξαρτήτως ηλικίας. Προσφέρουμε μοναδικά και μοντέρνα παιδικά κουρέματα για να κάνουμε τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας να ξεχωρίζουν.