Τα κομμωτήρια Excellence προσφέρουν μεγάλη ποικιλία θεραπειών για όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας. Προσφέρουμε φροντίδα και περιποίηση σε κάθε γυναίκα και άντρα που θέλει να απολαμβάνει πιο υγιή και ζωντανά μαλλιά,. Όλες οι θεραπείες μας πραγματοποιούνται με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα.

BOTOX

Το Botox Μαλλιών συγκαταλέγεται ανάμεσα στις θεραπείες που αναζωογονούν τα μαλλιά χάρις τις ευεργετικές της ικανότητες. Η τρίχα με το πέρασμα του χρόνου χάνει τόσο τη λάμψη όσο και τη ζωτικότητά της. Οι βαφές, η αναπόφευκτη γήρανση και το περιβάλλον είναι κάποιοι από τους παράγοντες που εμποδίζουν την επαναφορά της στη λαμπερή και υγιή κατάσταση που της αντιστοιχεί. Το Botox Μαλλιών, λοιπόν, είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, αναδόμησης και αντιγήρανσης. Η αποτελεσματικότητά της αποτελεί την ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μαλλιών σας.

ΤΡΙΧΩΤΟΥ

Γνωρίζοντας πως η υγεία και η λάμψη των μαλλιών είναι υψίστης σημασίας για άνδρες και γυναίκες, δημιουργήσαμε μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Στην Excellence εγγυόμαστε την επαγγελματική προσέγγιση του προβλήματός σας και την παροχή της ιδανικότερης θεραπείας για να σας προσφέρουμε τα αστραφτερά και υγιή μαλλιά που επιθυμείτε. Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει, θα σας συμβουλέψει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε κίνδυνο απειλεί τα μαλλιά σας.

ΚΕΡΑΤΙΝΗ (μονιμη)

Η κερατίνη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της τρίχας και η φθορά της έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της. Ο στόχος της συγκεκριμένης θεραπείας είναι η βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών, δίνοντας μία στιλπνή, ίσια και μεταξένια όψη. Η εφαρμογή της κερατίνης είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της τρίχας και το προσωπικό της Excellence γνωρίζει πως να σας χαρίσει την προστασία και το θεαματικό αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

H αναδόμηση αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της τρίχας και καθημερινά δέχεται αλλοίωση από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, το νερό, το ίσιωμα των μαλλιών, οι βαφές και άλλα. Η αναδόμηση μαλλιών της Excellence είναι μία θεραπεία που δίνει τέλος στα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά, επαναφέροντάς τα στην υγιή τους κατάσταση. Η περιποίηση της τρίχας συνεπάγεται, χωρίς αμφιβολία, με τη λάμψη και τη ζωντάνια που σας ταιριάζει.

HAIR SPA

Tο Hair Spa είναι μία θεραπεία μαλλιών με αναζωογονητικές ικανότητες που βοηθά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας, της ξηρότητας, της λιπαρότητας και της φαγούρας στο τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, αυξάνει το ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την αντιμετώπιση της αραίωσης και του σπασίματος τους. Η διαδικασία είναι χαλαρωτική και προσδίδει στα μαλλιά σας μία εκθαμβωτική λάμψη και υφή. Η περιποίηση και η φροντίδα σας είναι η No. 1 προτεραιότητα του κομμωτηρίου μας.